• Wkład sitko do gotowania na parze stalowy 14 - 23 cm

Symbol: 152220

Składany wkład do parowania, dzięki któremu przygotujemy kluski na parze, warzywa, ryby i inne potrawy. Dzięki możliwości składania jest uniwersalny i nie zajmuje wiele miejsca.

39.69
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.99
Paczkomaty InPost 8.99
Kurier InPost 10.95
Kurier DPD 12.99
Dostępność Mało
Waga 0.233 kg
Zostaw telefon
  • SKŁADANY - Wkład do parowania, dzięki któremu przygotujemy kluski na parze, warzywa, ryby i inne potrawy. Wkład jest składany i ma średnicę od 14 do 23 cm, a więc może być używany w różnych naczyniach. Posiada składane nóżki.
  • STALOWY - Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Wykonany jest z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
  • PRZYDATNY - Szczególnie polecany dla osób ceniących zdrowy tryb życia, dbających o linie oraz osób będących na diecie. Potrawy przygotowane naparze są zdrowe, zachowują swoje wartości odżywcze.
  • WYGODNY - Dzięki możliwości składania, wkład na parę jest praktyczny i nie zajmuje wiele miejsca.
  • ŁATWE CZYSZCZENIE - Łatwy w czyszczeniu, wygodny w użytkowaniu. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.

Rozkładany wkład do gotowania na parze. Odpowiedni do różnej wielkości garnków, dzięki regulowanej średnicy. Wkład pozwoli na swobodne przygotowywanie potraw na parze. Po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca. Z jego pomocą przygotujemy ryby, warzywa oraz inne potrawy. Wkład jest łatwy w obsłudze i przydatny w każdym domu. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami. 

Materiał silikon, stal nierdzewna
Średnica 14-23 cm
Waga (g) 229
Kolor dominujący srebrny
Tagi koszyk do gotowania na parze, sitko do gotowania na parze, wkład do parowania
Rodzaj Wkład do gotowania na parze
Tłumaczenia fre, rum
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny