• Termometr szpikulec do drzwi wędzarni wędzenia mięsa ryb 33 cm

Symbol: 152861

Idealny do wędzarni - przystosowany do zamontowania w otworze drzwi. Termometr mierzy faktyczną temperaturę wewnątrz wędzarni, a nie tylko przy drzwiach.

27.89
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.99
Paczkomaty InPost 8.99
Kurier InPost 10.95
Kurier DPD 12.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.12 kg
Zostaw telefon
  • Termometr został wykonany ze stali i szkła odpornego na wysokie temperatury.
  • Zakres temperatur: 40°C do 260°C w skali co 10°C.
  • Idealnie sprawdza się w wędzarni - przystosowany do zamontowania w otworze drzwi.
  • Termometr mierzy faktyczną temperaturę wewnątrz wędzarni, a nie tylko przy drzwiach.
  • Długi szpikulec gwarantuje obiektywny pomiar temperatury.
  • Dzięki niemu zostanie zachowana odpowiednia temperatura podczas przygotowywania potraw.
  • Łatwy w czyszczeniu i wygodny w użytkowaniu.
  • Oryginalny produkt czeskiej marki Orion.

Termometry do wędzarni - termometr 33 cm

Każda wędzarnia potrzebuje niezbędnych elementów wyposażenia: od drewnianej konstrukcji i grilla, aż po drobiazgi takie jak stosowne haczyki. Warto także zaopatrzyć się w termometry, które poinformują nas o temperaturze wewnątrz. Będą przydatne zarówno profesjonalistom, jak i pasjonatom-amatorom, którzy posiadają ogrodową wędzarnię. Właśnie taki termometr znajdziesz w naszym asortymencie.

Termometr do wędzenia mięsa i ryb, szpikulec 33 cm

Oferowany termometr jest dostosowany do zamontowania w drzwiach. Mierzy temperaturę wewnątrz wędzarni. Tego typu termometry do wędzarni pozwalają dokładnie kontrolować przebieg procesu wędzenia. Dzięki temu możesz otrzymać pyszne wędzone mięsa czy ryby. Termometr ma szpikulec o długości 33 cm i jest wykonany z wytrzymałych materiałów.

Materiał stal nierdzewna, szkło
Średnica 7,5 cm
Waga (g) 120
Kolor dominujący srebrny
Długość 33 cm
Tłumaczenia rum
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie