• Stolnica silikonowa do wyrabiania wałkowania ciasta mata do pieczenia 50x40 cm

Symbol: 750368

Stolnica silikonowa do ciasta, praktycznie nie wymaga używania mąki - wystarczy minimalna jej ilość. Zajmuje bardzo mało miejsca, wystarczy ją zwinąć lub złożyć.

44.42
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.99
Paczkomaty InPost 8.99
Kurier InPost 10.95
Kurier DPD 12.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.28 kg
Zostaw telefon
  • PAKTYCZNA - Stolnica silikonowa o wymiarach 50 x 40 cm do wyrabiania i wałkowania ciasta. Stolnica silikonowa praktycznie nie wymaga używania mąki - wystarczy minimalna jej ilość. Ciasto do niej nie przywiera.
  • ELASTYCZNA - Idealnie przylega do blatu lub stołu, od spodu ma powłokę antypoślizgową. Nie odkształca się, wraca do pierwotnego kształtu. Zajmuje bardzo mało miejsca wystarczy ją zwijać lub złożyć.
  • WYTRZYMAŁA - Stolnica wykonana z wysokiej jakości z silikonu odpornego na niską oraz wysoką temperaturę (od -40°C do 220°C).
  • UNIWERSALNA - Sprawdzi się również jako mata do pieczenia w piekarniku. W matę można zawinąć ciasto i przechowywać je w lodówce lub zamrażarce.
  • ŁATWA W CZYSZCZENIU - Łatwa w utrzymaniu czystości. W przeciwieństwie do stolnic drewnianych nie pochłania zapachów oraz nie nasiąka płynami. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.

Nowoczesna, brązowa stolnica silikonowa, z jednej strony wyposażona w powłokę zapobiegającą przywieraniu, a z drugiej zapobiegającą przesuwaniu się maty, dzięki czemu świetnie trzyma się blatu. Mata jest idealna do wyrabiania ciast, ciasteczek, pizzy. Całkowicie bezpieczna dla zdrowia i neutralna dla żywności. Do wykrawania nie należy używać ostrych noży, może to uszkodzić stolnice. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Materiał silikon
Szerokość 40 cm
Waga (g) 280
Kolor dominujący brązowy
Długość 50 cm
Grubość 0,1 cm
Tłumaczenia rum
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie