• Nakłuwacz do mięsa stalowy tłuczek siekacz rozbijak zmiękczacz mięs 20 ostrzy

Symbol: 141419

Nakłuwacz do mięsa z 20 ostrymi ostrzami wykonanymi ze stali nierdzewnej. Łatwy w obsłudze. Pozwoli wydobyć soczystość z mięsa, ułatwi marynowanie.

49.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Cena przesyłki 8.99
Odbiór osobisty (tylko po wcześniejszym uzgodnieniu) 0
Paczkomaty InPost 8.99
Kurier InPost 10.95
Kurier DPD 12.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
  • PRZYDATNY - Nakłuwacz do mięsa, przydatny podczas przygotowania soczystych kawałków mięsa. Wymiary nakłuwacza 12,5 x 3 x 11,5 cm. Idealny do nakłuwania mięs np. przed grillowaniem, smażeniem.
  • WYTRZYMAŁY - Nakłuwacz został wykonany ze stali nierdzewnej a obudowa nakłuwacza z wysokiej jakości tworzywa sztucznego.
  • OSTRY - Posiada 20 ostrych ostrzy, które zostały wykonane ze stali nierdzewnej, odpowiednie do kontaktu z żywnością. Produkt jest bardzo łatwy w użyciu, wystarczy przyłożyć go do mięsa i nacisnąć.
  • BEZPIECZNY - Wyposażony w zdejmowaną osłonę, która zapewni bezpieczne przechowywanie nakłuwacza w przypadku nieużywania.
  • FUNKCJONALNY - Idealny do zmiękczania mięsa, ponieważ długie igły wnikają głęboko w mięso i poprawiają jego smak. Z jego pomocą nakłute mięso lepiej przyjmie marynatę, co pozwoli wydobyć aromat oraz soczystość przygotowywanego mięsa.

Nakłuwacz do mięsa wyjątkowo przydatny w kuchni. Dzięki niemu nakłujemy kawałki mięsa w bardzo łatwy sposób. Dzięki nakłuciu mięsa łatwiej dotrze do niego marynata a w procesie smażenia pozwoli uzyskać bardziej soczyste mięso. Łatwy w obsłudze i wygodny w użytkowaniu, dzięki odpowiednim kształtom, które zapewnią stabilne leżenie w dłoni. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Materiał tworzywo
Szerokość 3 cm
Wysokość 11,5 cm
Waga (g) 220
Kolor dominujący biały
Długość 12,5 cm
Istotne informacje Nie nadaje się do zmywarki
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie