• Forma do pieczenia ciasta, regulowana, blacha, opaska do ciasta, tortu

Symbol: 122263

Forma przesuwna do przygotowywania różnej wielkości ciast/tortów.

49.99
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 8.99
Odbiór osobisty (tylko po wcześniejszym uzgodnieniu) 0
Paczkomaty InPost 8.99
Kurier InPost 10.95
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.34 kg
Zostaw telefon

- Dzięki regulowanej wielkości dopasowuje się do ciast o wymiarach 24-46 x 20-38 cm.

- Idealna do przygotowywania domowych ciast oraz innych przysmaków.

- Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu.

- Całkowicie bezpieczna dla zdrowia i neutralna dla żywności.

- Oryginalny produkt czeskiej marki Orion.

Forma regulowana - blacha opaska do ciasta lub tortu

Zdarzają się takie okazje, które chcemy świętować razem z bliskimi osobami. Przygotowanie dla nich posiłku jest sposobem na okazanie naszych uczuć i pokazanie, jak ważna jest dla nas rodzina czy przyjaciele. Jednym z często wybieranych przez nas dań, które przygotowujemy samodzielnie, jest ciasto. Aromatyczne i smaczne słodkości sprawią, że każdy gość skusi się choćby na kawałek domowego deseru. Aby Twoje wypieki miały ładny i równy kształt, wybierz specjalną formę regulowaną z naszej oferty.

Akcesoria do pieczenia ciast - przydatna forma blaszana

Forma z naszego asortymentu została wyprodukowana przez czeską markę Orion, która cieszy się zaufaniem klientów. Produkty tej marki są wykonane z wysokiej jakości materiałów, możesz więc mieć pewność, że regulowana blacha jest wytrzymała i posłuży Ci przez długi czas. Regulacja sprawia, że z łatwością dopasujesz blachę do własnych potrzeb. Doskonale sprawdzi się przy wypiekaniu biszkoptów czy też kruchego ciasta na spód placka lub tarty. Szybko przekonasz się, że wypiekanie z tą blachą jest proste i przyjemne.

Wysokość 6 cm
Długość 24-46 cm
Materiał stal nierdzewna
Kolor dominujący srebrny
Szerokość 20-38 cm
Waga (g) 340
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie